Reacties

02/08: Alles uit de kast!M'n moeder kreeg vandaag deze e-mail van Woestijnvis. Misschien zijn er geÔnteresseerden onder jullie?

In september start Woestijnvis met een gloednieuw programma: "Alles uit de kast!". Veel kunnen we op dit moment nog niet verklappen, maar wel dat het centrale thema 'boeken' zal zijn. En dat jullie voor het eerst ex-Jongens & Wetenschap-man Sven Speybrouck in een tv-programma aan het werk zullen zien.

Heb je speciale boeken in je bezit of heb je in je hele leven maar ťťn boek gelezen en heb je daar bijzondere herinneringen aan? Misschien heb je thuis een boek liggen waar je veel waarde aan hecht omwille van de inhoud, de manier waarop het in je bezit kwam of de prenten die erin staan? We hebben al een 3D-Kama Sutra, een zelfgetekende wereldatlas en iemand die een paar bladzijden uit haar bijbel als sigarettenblaadjes heeft gebruikt. Staat er in jouw boekenkast ook een boek waar een geweldige anekdote aan vasthangt? Of een geweldig boek tout court? Dan ben jij de ideale persoon om in ons publiek te komen zitten.

Tijdens het programma wordt er immers bij enkele mensen uit het publiek gepolst naar het verhaal achter het boek dat ze hebben meegebracht. Om dat allemaal in goede banen te kunnen leiden, moeten we jullie anekdotes op voorhand kennen. Aarzel dus niet en stuur ons een mailtje met je favoriete titel en bijhorende anekdote. Wie weet mag jij in de studio bijvoorbeeld Bart De Pauw overtuigen hoe fantastisch jouw boek wel is. We kunnen er ook al bij vertellen dat er een heel mooie prijs te winnen valt.

Wij verwachten jullie inzendingen (vergeet niet de titel en de auteur van het boek duidelijk te vermelden!) op dit adres:
allesuitdekast@woestijnvis.be

Alvast bedankt,

Barbra Daemen
Productie-assistente Woestijnvis

Reacties geplaatst

Laten we nu al juichen! Alleen: niet te hard!
07/08 08:13:27

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.