Reacties

24/08: 11 down, 17 to go!Op vrtnieuws.net staat een oproep om nog 17 van de 28 uit de Dendermondse gevangenis ontsnapte gevangenen te helpen terugvinden. Hun foto's staan er ook bij. Hier zijn alvast de namen: Jovanovic Andjelko, Zviadauri Dato, Polita Tomas, Haratidze Roberti, Dobrodiejus Darius, Gabor Iancu, Elaagbani Zakaria, Radosavljevic Zlatan, Ristic Valerijo, Konto Peraj, Beraisys Egidijus, Yaakoubi Ahmed, Sagakian Evo Guerikovitch, Storoat Kakhai, Bogdan Miso, Gasperovicius Dainius en Lassyane Malki.
...
Wedden dat er volgende week weer een persbericht verschijnt van enkele hoge piefen die helemŗŗl niet begrijpen waarom het stemmenaandeel van het Vlaams Belang alweer gestegen is?

update: Hier vind je nog een kort vervolg op de historie.

Reacties geplaatst

De reden dat het stemmenaandeel van het Vlaams Blok stijgt, heeft inderdaad te maken met feiten als dit. Het is alleen jammer dat Vlamingen hun heil zoeken bij een niet-democratische en verfoeilijke partij om die problemen op te lossen. Op geen enkele manier biedt die partij een oplossing en buiten enkele schreeuwlelijkerds die af en toe leuke tv bieden zie ik voor hen geen enkel bestaansrecht.
Dat er problemen zijn, ga ik niet ontkennen. Het zou alleen leuk zijn als er iemand eens een degelijke, constructieve, niet-agressieve oplossing biedt. Maar om dan, tot die oplossing komt, je heil te zoeken bij het VB, da's toch niet de juiste reflex vind ik.
Ik hoop van harte dat er op 8 oktober eens wordt nagedacht. Ik woon zelf in een gemengde buurt in Antwerpen en dat gaat geweldig. Het is dus perfect mogelijk, geloof me.
29/08 18:13:13
Ik heb geen beetje respect voor de massa leeglopers die ons landje van belofte binnenstappen om herrie te schoppen, te profiteren van ons systeem van sociale zekerheid en op de koop toe onze gevangenissen overbevolken en onze religie minachten. Ik doe echter mijn hoed af voor de 2 Poolse arbeiders die momenteel bij mij in de firma werken. Nee, ze zijn hier niet met hun hele gezin binnengewaaid, ze hebben ook geen sociale woning opgeŽist, ze zijn gewoon 40km hiervandaan op hotel voor 6 maand. Eťn van de twee heeft een auto; de andere rijdt met hem mee. Tot nummer ťťn ziek werd en nummer twee alleen nog 's ochtends met iemand tot op het werk geraakte. 's Avonds had hij geen vervoer. Dat was geen probleem; hij had al om 16 uur gedaan en het was maar 8 uur stappen! Daar doe ik mijn hoed voor af! Jammer dat ze binnenkort weer vertrekken; want diegenen die hier rondhangen, staan niet te trappelen om aan het werk te gaan! Luidkeels roepen dat ze geen werk vinden, dat ze uitgesloten worden; jammer dat ze niet op onze sollicitaties afkomen want onze vacatures blijven netjes leeg,...
04/09 15:22:13
Ik maak geen reclame voor het VB en ik stem er ook niet voor, maar het viel me gewoon alweer op dat het alleen maar vreemde namen zijn. En wat erna komt is ook maar een vaststelling: zaken als deze zijn voor heel wat mensen dť reden om over te stappen, of om nog overtuigder voor het VB te stemmen.
Anderzijds ben ik wťl het gezaag over het Vlaams Belang beu. Het heeft al lang geduurd en het haalt niks uit. Integendeel, ze blijven razend populair. Ofwel mogen ze echt meespelen, ofwel wordt er een degelijke oplossing gezocht (niet via het gerecht!), maar van het cordon sanitaire en zo heb ik m'n buik wel vol.
04/09 20:11:49

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.