Reacties

02/03: Vista sucks!Als IT'er was ik er uiteraard als de kippen bij om de nieuwe Windowsversie te gaan kopen. Sinds enkele weken draai ik hier Windows Vista Ultimate en tot nu toe is het niks dan pure ergernis geweest. Het mag dan wel heel mooi zijn, bruikbaar is het in geen geval.
Even opsommen:
  • De standaard mediaspeler voor video en muziek blijft Windows Media Player. Wat ik ook probeer.
  • M'n scanner (van Benq) werkt niet meer aangezien de drivers niet compatibel zijn.
  • Idem voor m'n geluidskaart van Creative: telkens wanneer na het opstarten mijn bureaublad verschijnt, floept er een melding open dat de installatie van de drivers wordt afgewerkt. Er komt nu wel geluid uit de kaart, maar steevast met een lastige echo erbij. De instellingen van de kaart kan ik niet wijzigen, want de bijhorende software werkt niet meer.
  • M'n gloednieuwe filmcamera van Sanyo wordt niet meer automatisch herkend. Dit is in principe een USB mass storage device dat onder Windows XP perfect herkend wordt en in de verkenner verschijnt als een nieuwe drive, bijvoorbeeld E:\. Op de laptop van m'n werk doet hij het wel, op mijn pc niet.
  • M'n FTP-programma (CuteFTP), Outlook 2007, en enkele andere tools of acties produceren bij elke klik een biep van de pc-speaker. De programma's werken wel, maar dat gebiep is vreselijk irritant. Uiteindelijk heb ik het kabeltje van de speaker gewoon uitgetrokken.
  • M'n iPod Shuffle kan ik niet meer synchroniseren met iTunes. Mijn poging is zelfs zo erg mislukt dat de iPod nu elke dienst weigert.
  • Daarnaast is mijn pc ook opmerkelijk trager geworden. In het doosje steken een AMD Athlon64 3500+ met 1 GB RAM en een degelijke videokaart met 256 MB geheugen. De harde schijf moet echt overuren kloppen, want het ding blijft maar ratelen en ratelen, ook al toont taakbeheer me dat er nog voldoende beschikbaar geheugen is. Geen idee waar Windows zich allemaal mee bezig houdt. Het gaat trouwens om een nieuwe, cleane, installatie zonder Windows XP te upgraden.
  • En niet echt een bug, maar wel een groot punt van ergernis: het wordt alweer aangeprezen als een nieuw besturingssysteem, maar daar is niks van waar. Voeg bijvoorbeeld eens een nieuw lettertype toe: je krijgt nog steeds de hopeloos verouderde interface te zien, die zelfs nog achterloopt op de navigatiestandaard van Windows XP! In het algemeen is navigeren over je harde schijf trouwens een echte pest geworden.

En zo zijn er nog wel enkele ergernissen die me dagelijks doen vloeken op Vista.

De oplossing: ik ga me binnenkort een iMac kopen! Vorige maand werden zomaar eventjes dubbel zoveel Apples verkocht als in januari 2006! Apple's reclamefilmpjes zitten er misschien voor iets tussen, want ze zijn ronduit subliem.

Reacties geplaatst

welke camera van sanyo heb je?

ik had de sanyo xacti c6. zalig machientje
"had" want ben het verloren op boom festival in protugal vorige zomer :'(
03/03 20:54:18
Ik heb een Sanyo Xacti HD1: een kleine high definitioncamera die z'n beelden opslaat op SD-kaartjes.
03/03 21:28:21
ik kan er helemaal mee in komen hier ook vista ultimate zowel op de desktop als laptop gezet clean eerst lekker werken en later gaat er steeds meer fout usb divices die eerst wel werken weigenren nu omdat er geen drivers zijn vreemd mass storage devices moeten toch gewoon werken ben met beide pc's weer op het vertrouwde xp gegaan
23/03 20:51:11
ik kan mijn adresboek en mails in Outlook 2000 (niet te verwarren met Outlook Express) nu gïnstalleerd onder Win-XP op mijn oude computer niet overzetten naar Webmail, onderdeel van Win-Vista, geïnstalleerd op mijn nieuwe computer. Wie kan mij helpen.
01/04 16:01:18
Driver support is ronduit kloten, tv kaarten geluids kaarten werken doorgaans niet of slecht. Het gaat hier om een basic versie zonder aero. Het afspelen van een dvd kost mij onder xp 20% cpu tijd op een 2200MHz amd, in vista op het zelfde systeem is dit opeens 50-60%.

Grootste ergernis was het netwerk, ik heb 1Gb liggen in huis een 1GB test bestand heeft 3 a 4 x zo lang nodig om verstuurd te worden, snelheid zo'n 17 MB/ps. In total commander onder vista zelfde bestand 50 MB/ps.

Het afspelen van HD gedowload HD content werkte niet.

Windows is trouwens constand bezig het geheugen te vullen met programmas waarvan het denkt dat jij ze nodig hebt, dit kan je echter bij services uitzetten, je harddisk is dan gewoon weer rustig en het systeem werkt weer zoals je van xp gewent bent.

De zware belasting en het slecht werkende netwerk waren de druppen, voorlopig geen vista meer. De netwerk problemen zijn bekent maar een echte oplossing is er niet.
06/05 00:03:34
Heb ook een pc 3500+ clawhammer met 1.5 gig ram en videokaart van 512 mb(x1600); Ook hier blijft harde schijf maar ratelen.
Ook opmerkelijk trager.

Bye Vista, Welkom terug xp pro
08/05 18:53:09
De beste oplossing : gebruik terug xp en laat "hasta la vista" voor wat het is.
Groeten van een redelijk tevreden xp gebruiker.
Voor mijn part zal ik nog niet snel overschakelen naar vista.
21/05 22:36:45
Net een laptop gekocht -- kreeg er gratis Vista bij.
Zo kan ik natuurlijk ook wel een nieuw OS "verkopen".
Mijn Core 2 Duo / 1 GB ram, GF7600Go laptop trok het voor geen meter.. Dus ik wilde XP installeren.. en dan komt het... De XP drivers zitter er niet standaard bij. Plus, de installer van XP herkende de SATA chipset niet waardoor hij geen hardeschijf kon vinden. Ben een dag bezig geweest om de SATA drivers in de installer te 'slipstreamen'.

Niet alleen is Vista compleet waardeloos (GFX overkill, traag, ongewenste popups, onrustig, te veel eye-candy), maar het is ook -- voor de meeste gebruikers -- niet mogelijk om XP op nieuwe hardware aan de praat te krijgen. Hoera voor Microsoft; hoezo koppelverkoop?
29/05 16:23:20
Inderdaad: je moet minstens SP2 hebben om het vlotjes te kunnen installeren op een sata-schijf. De standaard workaround is eerst een diskette maken met de drivers erop en vervolgens, vlak na het starten van de installatie, op F8 drukken.
En geef nu toe, alle kritiek op Microsoft even 'aside', Windows XP was toch niet bepaald ouderwets te noemen he? Eigenlijk was en is het echt wel een degelijk OS. Op m'n toekomstige Mac wordt het sowieso terug XP, naast Mac OS uiteraard.
29/05 19:25:52
Nieuwe laptop met vista pre-installed. En Vista sucks big time! inderdaad. Het doet me enorm aan hun ME geklungel denken. Volgens mij zijn de interface designers van Microsoft bijzonder dom, ze doen weeral alsof gebruikers kinderen zijn.
14/06 01:11:57
Hmmm ik zit hier met een dergelijk probleem, een klant heeft twee vista ultimate pc's gekocht voor in zijn 2003 domein, het staat hier in een test omgeving maar kan het niet stabiel aan de praat krijgen, usb detectie lijkt af en toe volledig van streek, ondersteuning voor hardware is ellende, kheb een logitech muisje wat eerst prima werkte maar nu ineens niet meer door vista wordt ondersteund, en dus ook bij elke reboot op zoek gaat naar een driver...
verder ondersteunt Vista ineens een aantal bluetooth protocollen niet meer, in tegenstelling tot XP, en ben je dus een half uur bezig om de broadcom stack erin te sleutelen... nope met Vista ga je er zeker niet op vooruit....
22/06 18:24:09
gebruik vista ultimate sinds december 2006, zal het dus nooit kopen, het brengt alleen dx10 en voor de rest ergernis, het is langzaam, het is onhandig.

ik gebruik nu dan ook linux, knoppix samen met windows xp.
24/06 17:16:26
Windows Vista Premium Home. Wat een ellende!!
Security (NTFS) problemen. Drivers die niet meer werken. Software niet meer te installeren. Zoek me werkelijk wezenloos naar de juiste configuratie schermen. Leuke kleurtjes hoor. Waarschijnlijk door een een marketing bureau ontworpen op een kernel van Windows 98!! Heb ervaring met windows vanaf Windows 3.0 maar dit is twee stappen voorwaarts en drie stappen terug. Laat maat komen die patches!!!!!!!
Windows Vista begin er voorlopig niet aan.......
24/06 18:15:55
Vista is horror. Om de minuut werkt er weer een ander programma niet meer en elk kwartier kun je een nieuwe blue screen of death verwachten. een gruwel!!!!!!!
24/06 21:44:52
miserie miserie... na twee weken eindelijk alle use-less shit gedisabeled, veel miserie gehad met alle drivers te vinden.
- bij ontwaken uit sleepmode was netwerk foetsjie (defaultgateway was verdwenen. Patch was reeds beschikbaar, maar het schuim kwam al op m'n tanden...
- scherm bibberde om de 20 seconden : nieuwe driver moeten installeren... nog meer schuim op tanden
- drivers installeren duurt echt minuten en minuten... om woest van te worden !
- USB mass storage driver : wordt gededecteerd, maar ik krijg geen schijven te zien in explorer. Nog niet kunnen oplossen
- 3 x yes duwen ter bevestiging bij uitvoeren van een EXE bestand. Zijn we debiel ofzo ?
- verdwenen CDROM device in explorer : via regedit weer ok gekregen
- ...
- ...
-...

Ik ben er zeker van dat iedereen zijn frustraties reeds heeft over die vista

Vista = goed werkende windows XP in een slecht werkende interface.

Tip voor de gewone gebruiker : blijft voorlopig nog maar bij den XP tot de vista een grondige facelift gekregen heeft... tis een lelijk beest voor de moment...
25/06 14:59:38
Er bestaat voor al die Vista problemen al een hele tijd fantastische oplossingen die luisteren naar namen zoals Linux (Ubuntu), MacOS.
26/06 10:50:23
Ik ben ook overgestapt omdat ik werk met de Webdesign Premium CS3 pakket van Adobe. Helemaal gemaakt voor Vista. En Vista zorgt voor een veel hogere productiviteit.

Niet dus. Een veel hogere bloeddruk zullen ze bedoelen. Dat een leidend, werledwijd systeem zo slecht kan zijn is echt ongelofelijk. Mijn productiviteit is achteruit gegaan. Het is echt dramatisch.

Nu kan ik wel weer terug naar XP maar uiteindelijk moet je verder. Nu je ook de websingen weer goed kunt doen met de Mac (en hopeijk ook binnenkot met Linux) zal ik gaan overstappen. Ik hoop dat Adobe hun pakketten ook geschikt maakt voor Linux. Dan zou ik pas werkelijk blij zijn.

Zal wel weer ijdel hoop zijn. Volgens mij werken alle grote bedrijven samen.

Wij mogen ze alleen maar rijk maken.

Kan die HD nou is ophouden met ratelen??? En hebben jullie dat ook. Wil je foto's bekijken bijv. Klik je de eerste foto aan duurt het een eeuwigheid voor die geopend is. Daarna kan je er wel snel doorheen. Maar vaak wil ik er maar 1 of 2 bekijken om te zien welke ik nodig heb. Ik zou bijna weer gaan roken. Tijd genoeg om sjekkies te draaien.
31/08 17:08:00
Oh ja,

Ik werk dus met een brandnieuw systeem, Coreduo2 6600, 2Gb geheugen, SATA schijven, 7600GT Silent 256Mb Videocard. Dus daar mag het niet aan liggen.
31/08 17:10:23
weg met vista, xp rulz
01/09 17:12:06
Vista:
Viruses
Intruders
Spyware
Trojans
Adware

En geloof me of niet, het is zo. en dan daar nog die lack aan samenwerking met oudere (en nieuwere in feite ook..) progjes en blue screens.. Vista is ronduit rampzalig. En die 'superbeveiliging' .. toestaan? niet toestaan? kan geen veranderingen aanbrengen.. kan niet dit, niet dat.. binnenkort ook nog een melding: Vista is 6 maanden oud en niet meer geldig, nieuwe OS installeren..?

hopelijk wordt Windows 7 tenminste wel een deftig OS'je. oh, en btw, als het niet beter wordt met Vista SP1, schakel ik toch over op iMac.
01/09 23:58:44
En dan moet je eens proberen om met een met vista voorziene pc te werken in verschilende netwerk omgevingen.....

Vandaag een uur bezig geweest voor ik een netwerk schijf kon aanspreken die gisteren nog automatische gedetecteerd werd, mooie vooruitgang
14/09 01:48:20
Drie jaar geleden heb ik me een Powerbook (de PPC versie van Mac Book Pro) aangeschaft en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Alles werkt gewoon: goed en logisch! Bovendien kan ik alles (en zelfs meer dan) wat ik vroeger met Windows deed. Onbegrijpelijk waarom mensen nog zo bij Windows zweren...

Sinds een jaar heb ik windows volledig geband uit mijn (privé) leven: ik heb nog een PC, maar daar werkt mijn vader nu op en daar draait Ubuntu op.
14/09 08:21:39
Hierbij nog een interessant artikel:
de Nederlandse Consumentenbond heeft ondertussen al meer dan 5.000 klachten verzameld en vindt dat Microsoft nu zijn verantwoordelijkheid moet opnemen en iedereen een gratis downgrade naar XP moet aanbieden. Flink zo!
http://core.tweakers.net/ni...
28/09 10:07:25
Ik geef toe, heb de laatste tijd niet echt geinvesteerd in mijn IT infrastructuur :), zodat m'n PC niet van de nieuwste is (AMD 2000+; 2 Gig RAM, 128MB videokaart), maar zo'n achteruitgang had ik met Vista toch niet verwacht. Bijna constante CPU load van 80-100%. Bij het openen van mappen of afspelen van een video hang de PC helemaal tegen de grond... mijn volgende wordt heel zeker een Apple :)
06/10 23:17:20
Ik heb 2 uur bezig gezeten om een nieuwe interface taal te installeren op een vista computer (van iemand anders, ik wou die een plezier doen...).

Zelf ben ik echter een linux-mens. Het is gratis, het is goed, en het is mooi, meer heb je toch ni nodig? Ik heb een beta van gutsy geinstalleerd (nieuwste release van ubuntu, komt officieel 17 oktober uit dacht ik).

Compiz is 100x beter dan aero. Ook had ik geen enkel driverprobleem, ik installeerde het en alles werkte. Ik moest nog wel even de 3D kaart driver aanzetten, omdat dat een proprietary driver is, maar niets is eenvoudiger, ik moest gewoon ergens "enable" aanvinken.

Ik snap niet dat mensen naar windows of apple blijven grijpen.
14/10 11:42:54
"Ik snap niet dat mensen naar windows of apple blijven grijpen."
Ik heb het elders ook al geschreven, maar dan in een artikeltje over energie: mensen, en blijkbaar Belgen in het bijzonder, zijn allergisch voor het afwijken van gewoontes. Net zoals ik in dat artikel schreef dat iedereen bij z'n standaard energieleverancier blijft en niet wil overstappen naar milieuvriendelijker of goedkopere alternatieven, wil ook niet af van z'n oude vertrouwde Windows. Als je op school zit ben je er wel van afhankelijk om compatibiliteitsredenen, maar daarna zijn er maar weinig redenen om bij 1 OS te blijven.
14/10 14:25:41
Ik begrijp niet dat jullie geen linux draaien,

Heb hier nog een P2 350 MHZ waar XP pro op draait,.
Vista wou er niet eens op, en ik wil vista er niet op.

Toch 1 ding waar MS en ik dan hetzelfde over denken,
16/10 02:42:13
Ik heb Vista sucesvol geinstalleerd op ene P4 3,2 met 2gig geheugen en 7600GS videokaart. Alles werkte.......... totdat ik het nieuwe SP1 van Vista installeerde. Sindsdien doet mijn externe USB schijf het niet meer en krijg ik een bsod zodra ik 'm aansluit. Lekkere update van Microplof...... Nee, het is jammer maar Vista hadden ze nooit zo op de markt mogen zetten. Ik schakel weer terug naar XP. Leve mn image daarvan ;-)
Verder ook geen MPU401 ondersteuning meer. DRAMA
19/12 17:53:56
Oplossing:
ubuntu cd (gratis) aanvragen of downloade,
installeren
en dan heb je nog ubuntuforums.org als iets niet meteen werkt.

t'is niet moeilijker dan updrage naar VISTA.
Wel ff wennen in t begin, kost wat tijd om alles op een rijtje te krijgen, daar is internet gelukkig voor.
En het beste van alles is, dat je niets hoeft. Bevalt linux je niet?
kun je altijd nog terug op XP.
24/12 00:35:31
Ook nog een leuke: schrijf bestanden met Windows Vista op een Windows Home Server machine -die eigenlijk dient om je backups VEILIG op te slaan- en je bestanden worden corrupt en dus onbruikbaar.
http://zdnet.be/news.cfm?id...
26/12 14:39:59
Yup vista suckt idd bigtime!
Na het installeren van enkele "belangrijke" updates werkte de drivers voor mijn netwerkkaart niet meer, had natuurlijk ook geen internet om er nieuwe te downloaden :s. Gelukkig had ik nog een 2de computer voor het ff te googlen, maar dit zou niet mogen gebeuren...
Zoveelste probleem.... Oh wat haat ik vista, maarja tzal gratis bij m'n nieuwe Dell...
28/12 18:48:07
Heb trouwens een 2.4 dualcore met 2 gig ram en 500 gb HD.
En geluid dat die harde schijf maakt met vista, had er ook fedora opgezet en was al een pak beter :-)
28/12 18:50:25
ben jij it'er? hahahahahaha
06/01 00:16:29
Euh... Je mag ook altijd een reden opgeven voor die reactie hoor :) Dan kan ik me tenminste toch verdedigen.
06/01 09:59:18
Klote klote klote. Ik ben normaliter erg goed met computers, maar dit is echt het summum. Gewoonweg niet op te lossen. Wifi is niet te doen met Vista en als iemand het weet laat het me dan horen. heb alles al geprobeerd vaste Ip adressen. regedit etc...Nieuwe laptop met vista en ik kan niet eens wifi aansluiting met internet maken. Vista plug and play sucks. Nu ben ik noodgedwongen om XP ergens vandaan te halen. Denk je dat je zonder problemen iets goeds aanschaft gaan we weer 30 jaar terug naar windows ME. bagger
09/02 09:46:13
oJA kreeg nog een bijdehandte opmerking van de verkoper. meneer waarom wilt u weer terug naar XP? Dat is teruggrijpen naar het verleden. Ik krijg een punthoofd van Vista misschien. Vista is een kutprogramma. Vista is bagger of nog beter in het verleden had ik nooit dit soort problemen van niet detecteerbare apparaten in mijn netwerk of een router die wel contact maakt met internet maar dit niet doorgeeft aan mijn Vista laptop. Vista is gewoon niet af. En als iemand iets weet wat de oplossing voor het wifi probleem naast het bekende wijzigen van instellingen van je netwerkkaarten in regedit. laat mij het daneven horen. ben benieuwd of er een goeroe is die dit weet op te lossen. BVD
09/02 09:57:52
Nog een leuk artikel op ZDNet.be:
http://zdnet.be/news.cfm?id...
(...)
Jeffrey Tilden, een advocaat van de boze consumenten, las de mails hardop voor om te illustreren dat ook Microsoft-medewerkers zich hebben verkeken op hun aankoop. "Zelfs een stuk schroot komt in aanmerking voor de Windows Vista Capable-aanduiding", schrijft een van de personeelsleden. Mike Nash, die op dit moment een hoge positie heeft binnen de Windows-productplaatsing, klaagt dat hij in het bezit is van een "2.100 dollar kostende e-mailmachine".
(...)
13/02 15:28:28
We kunnen teveel zelf met al onze kennis en computeronderdelen die vooradig zijn dus verdienen ze er niets meer aan en hier wil microsoft een stokje voor steken.

Alles wat we doen op de pc en op het internet willen ze weten en controleren en hier draagt vistahaha aan bij.
Tis voor hun dat uw harde schijf zo hard werkt een niet meer voor je eigen plezier.

Hier zit meer achter dan we denken geloof ik.
19/03 21:16:49
Nooit microsoft producten kopen. Gewoon de hand van de markt laten werken en alles gaat zo goed worden en gratis als firefox. Ik krijg niet eens Word uit office rustig aan de praat. Talen, tekens, crashes... Je zou voor minder XP notepad gebruiken. Gelukkig is er nog OpenOffice/Google Docs en Ubuntu/Leopard. En je kan tegenwoordig een stabiele windows als XP op iedere mac zetten. (Intel-processors)
In 't kort Joris Van Dael is een echte IT'er en heeft overschot van gelijk wanneer ie zegt; Vista Sucks!
Hasta La Vista Vista
Microsoft failliet en Google naar de top. The future is bright ...
14/05 20:40:16
Verschrikkelijk! Ik heb mijn nieuwe PC nu exact 4 uur, ben er 2 uur mee bezig (moest eerst eten en vrouwtje verwennen). Ik ben het helemaal met je eens en zou graag volgende puntjes toevoegen:

* Waarom denkt vista dat ik een debiel ben?? Als ik op een icoon klik, waarom moet hij dan tot 3x toe vragen of ik wel zeker ben dat ik dat programma wil starten?
* Waarom gooit hij mij in het midden van een spel (dat er subliem uit ziet op m'n nieuwe pc) uit dat spel om mij te zeggen dat hij ooit wilt opnieuw opstarten?
* Waarom werkt mijn bij M$ gekochte Visual Studio 2003 niet meer? Ik heb da pakket verdorie gekocht, en dan nog bij hen, en er is geen update die het terug laat werken??
* Waarom vreet dat ding zonder iets te starten al 700MB geheugen??? Ben ik blij dat ik 4GB genomen heb zeg.
* Waarom kreeg ik binnen de eerste 10 minuten dat ik Vista gebruikte al drie crashes van systeemprocessen?

Nuja, ik begin me zowaar gelukkig te voelen dat ik dit bericht kan typen zonder dat het systeem uitvalt... erg is dat...

Ik ben zelf een pro-gebruiker, ik vind dit echt een schande, en ik vind het nog schandaliger dat M$ mij verplicht van over te schakelen naar Vista omdat ik anders geen software kan ontwikkelen die draait op DirectX 10 (en dat doe ik nu toevallig heel voor de kost)

Ik zou ook graag naar een Mac overstappen, maar ik kan niet omdat mijn zaak draait rond Windows (gelukkig draaien mijn servers op linux). Spijtige zaak en ze komen er alweer mee weg.
16/05 22:48:12
Enerzijds omdat ik het zelf al half van plan was, deels omdat Vista me bleef irriteren, en deels om wille van de gelijkgestemde reacties onder dit artikel, ben ik eindelijk overgestapt op Mac OS! Hoera!
http://jorisvandael.be/webl...
18/05 16:02:08
Ik heb sinds een paar maanden een laptop met daarop vast geïnstalleerd Vista. Bij aanschaf heb ik gekeken naar de specificaties van de PC, had beter kunnen kijken naar het OS. Ik ben geen deskundige gebruiker en kan problemen niet zelf oplossen daarom ben ik erg teleurgesteld. Dat er continue gezocht wordt op de harde schijf is al vervelend maar nu had ik bedacht dat ik dan XP erop zou kunnen zetten. Dus externe harde schijf gekocht (voor het redden van muziekbestanden) en.... geen stuurprogramma. Ook niet te vinden. Baal enorm en weet even niet hoe ik deze laptop die genoeg gekost heeft normaal kan gaan gebruiken.
19/09 09:44:23
ik had ook VISTA CRAP op me pc (standaard)
ik had zon simpele tone generator geinstalleerd en kreeg alleen een wit venstertje :S
echt balen dat ik zo veel geld aan die pokke vista heb verspild.
nu heb ik xp geinstalleerd alles werkt perfect maar mijn video kaart werkt niet meer goed :S
mijn vriend zei dat ik een nieuw moederbord nodig had pfff
k** gez**k die (vies)ta zooj
als ik nu door een pc winkel loop schiet ik bijna in de lach dat ze daar die pokke vista op hebbe staan :D haha
20/09 16:20:23
Yep... same here...

Ik heb vista een maand tijd gegeven. Maar dat gezeur over rechten en security blijft me mateloos ergeren. Wat denkt vista dat ik ben??! Een virus ofzo? Neen vista, ik ben jou GEBRUIKER! Ik ben jou EIGENAAR! Stom klootmachien!

Nog een paar om het lijstje langer te maken:

- Ik heb een centrale internet- en file-server. Onder XP maakte het niet uit wie er eerst werd ingeschakeld. Nu, met vista als client, MOET de server eerst aan. Anders geen files.

- Een 20-tal files naar de server oploaden (ca 2Gb) lukt niet in één keer. Na 3 files geeft vista het op zonder enige melding, alsof de job voltooid is. Per 3 of 4 lukte het me wél.

- Geen enkele van mijn 4 ethernet kaarten (nochthans D-Link en 3Com) kreeg ik aan de praat.

- Wijzigingen in de registry verdwijnen na reboot. En ja, ik draai regedit als administrator.

Kortom; het is wel goed geweest. Volgend weekend installeer ik terug XP. Hip hip!
30/09 20:50:35
Ik heb me een Sony Vayo labtop gekocht,met vista home premium erop.iK ben zwaar onthoocheld en ik zie af van mijn aankoop,De meeste simpele aplicatie s werken niet eens..ik zit bv naar een fim te kijken opgeslagen op de hd, terwijl ik door wat photo s blader, en ik krijg de window s melding..onvoldoende gegeugen..Wablief...mijn oude pentium 1 presteerde beter dan deze miskleun..Verder gebruik ik mijn [probeer althans ] laptob om muziek mee te maken[reason 4.0] op het moment dat ik aan een van de vele fader s kom met mijn mijn muis pointer om muziek af te regelen begint het hele boeltje te kraken en te klikken , zodanig erg dat ik niet eens de muziek hoor..Gisteren nacht terwijl ik dit stom toestel opstarte begon er ineens een alarm af te gaan...bliep ..bliep ...bliep..ik kon niks doen..alle input vanuit het keybord werden genegeerd...door middel van een usb keybord heb ik de boel rechtgetrokken....dog dit ging niet van een leien dakje..zelf dat gaf problemen..heb dan na ongeveer 15 maal heroptestarten,eindelijk in het systeem geraakt..en van daaruit een schijfcontrole gedaan...geen fouten op de hd vertelt windows me..Het enige waarvoor ik de pc nu nog gebruik is om te schaken....hmmm..als ik dit nu even rustig bekijk, dan kom ik tot het besluit dat ik mij een uitermate duure schaak computter gekocht heb +- 900 euro..Terwijl die bestemd was om muziek te maken..Thank jou vista..
01/10 13:49:38
En wat is een macbook dan? Mac OS X is veel erger dan windows en als je al moeilijkheden hebt met je aan te passen zou ik echt direct overstappen op een mac, buiten het feit dat de macbook air één van de traagst geclockte CPU's heeft en enkele hoogstnoodzakelijke aansluiting mist(1 USB poort muis?, alleen WLAN geen LAN,...) En dat alles voor maar 1700 euro?? Nja OK dat is misschien wel een beetje te veel maar wat telt is het feit da ge het in nen enveloppe kunt steke! Dan maar een gewone mac book. Die zijn evenals overbetaalde cr*p! Een macbook PRO, is niet pro -> Mac OS systeembestand per ongeluk verwijderd -> op je blote voetjes naar de winkel. Als ik een budget van 1700 euro zou hebben koop ik een deftige 17" van Asus of dergelijke met windows, desnoods prop ik er eventjes mn cd'tje met windows XP pro erin! /me hates Mac
18/10 22:31:33
Ben je deze bekende test van vorig jaar al vergeten? De snelste laptop om Windows Vista op te draaien was... een Macbook Pro! Blijkbaar zijn geld dan toch wel waard...
http://www.pcworld.com/arti...
18/10 23:30:31
04/09/07 :D Dat is al meer dan een jaar geleden jongen :) En ik kijk nogmaals naar het prijskaartje!
19/10 00:46:13
probeer eens linux... het kan echt een opluchting zijn als ik het zo hoor
11/02 16:29:17
If that happened, and we replica watches stuck to it, the dollar would indeed maintain its value better than it has since the Federal Reserve was rolex watches created in 1913.It would take away from government the means to fund its endless wars and its massive expansions omega watches of the welfare state that has turned us into a nation of dependents. Paul is right that governments in the U.S. and movado watches elsewhere have often printed money to pay for major wars. They've done that even tag heuer watches without the help of central banks as the U.S. did during both the Revolution and the Civil breitling watches War, but having a central bank institutionalizes the mechanism for money-printing and thus presumably makes replica watches it easier to get away with.
http://www.somewatches.com
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.somewatches.com/...
http://www.nowwatches.com
http://www.nowwatches.com/r...
http://www.nowwatches.com/b...
http://www.nowwatches.com/t...
http://www.nowwatches.com/c...
http://www.nowwatches.com/o...
http://www.nowwatches.com/p...
http://www.nowwatches.com/a...
http://www.nowwatches.com/a...
http://www.nowwatches.com/b...
http://www.nowwatches.com/c...
http://www.nowwatches.com/f...
http://www.nowwatches.com/g...
http://www.nowwatches.com/h...
http://www.nowwatches.com/i...
http://www.nowwatches.com/l...
http://www.nowwatches.com/l...
http://www.nowwatches.com/m...
http://www.nowwatches.com/m...
http://www.nowwatches.com/p...
http://www.nowwatches.com/p...
http://www.nowwatches.com/r...
http://www.nowwatches.com/t...
http://www.nowwatches.com/t...
http://www.nowwatches.com/v...
http://www.nowwatches.com/z...
http://www.nowwatches.com/t...
http://www.nowwatches.com/s...
http://www.nowwatches.com/p...
http://www.nowwatches.com/o...
http://www.nowwatches.com/k...
http://www.nowwatches.com/i...
http://www.nowwatches.com/h...
http://www.nowwatches.com/e...
http://www.nowwatches.com/d...
http://www.nowwatches.com/c...
http://www.nowwatches.com/m...
04/01 08:24:17

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.