Reacties

24/08: Postcrossing.comZiedaar m'n nieuwste minihobby. Ik heb blijkbaar echt iets met het volgen van dingen... Het begon met eurobilltracker.eu, daarna heel even bookcrossing.com (maar dat was niet echt een succes te noemen, want geen enkel boek werd teruggevonden), en nu dus postcrossing.com. Eigenlijk heb ik het leren kennen via Mr Euro tijdens de internationale meeting van eurobilltracker.eu in Berlijn van afgelopen weekend.
Effe uitleggen: nadat je geregistreerd bent op de site, kan je maximaal vijf adressen van andere gebruikers opvragen. Daarbij krijg je ook telkens een unieke postcard id. Vervolgens stuur je een kaartje (liefst van je eigen gemeente of streek) naar die mensjes en wacht je tot wanneer zij die unieke code op hun beurt invullen op de site. Van zodra dat is gebeurt kan je zelf weer een nieuw adres opvragen en zal iemand anders ook jouw adres kunnen krijgen wanneer hij of zij op de site een nieuw aanvraagt. En zo zijn er ondertussen al bijna 700.000 postkaarten de wereld rondgegaan! Mijn eerste vijf postkaarten, met de Grote Markt van Sint-Niklaas en enkele warme luchtballonnen erop, zijn -met prior- vertrokken naar Finland, Zweden, Nederland, Duitsland en Kentucky in de VS.
En nu is het dus wachten tot wanneer ze aankomen! Djeez, ik zit hier echt met de kriebels zoals een klein kind... I like it! :)

Reacties geplaatst

hallo,
Ik ben een maand geleden ook bij POSTCROSSING begonnen en ik heb al 5 kaarten ontvangen. Geweldig leuk project. Ik heb mijn eerste kaarten ook op mijn weblog gezet onder http://filavaria.punt.nl/#4...
Happy postcrossing!
11/06 19:14:39

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.