Reacties

09/12: Thuis in je huisOm de online supportpagina's van Telenet wat meer bekendheid te geven, en om de telefonische helpdeskers wat te ontlasten van steeds terugkerende vragen, heeft Telenet een wedstrijd gelanceerd waarbij je elke dag een fictief gezin moet helpen met het oplossen van hun problemen. Er vallen natuurlijk prijzen te winnen. 'k Heb tot nu toe twee keer meegespeeld: de allereerste keer en ook vandaag. Toen het eerste mailtje binnenvloog, met de melding dat de wedstrijd van start ging, ging de support-site al onmiddellijk ten onder aan de toevloed van bezoekers. Heel goed voor het imago van een bedrijf als Telenet, waarvoor internet en breedband net een van de core activities zijn.
Vandaag heb ik me blauw geŽrgerd aan een van de vragen: Hoe lang worden e-mails bewaard op de servers van Telenet? Drie maanden, zes maanden, of tot wanneer ik ze zelf verwijder?
Nu moet je weten dat de Windows Live Mails en Google Gmails van deze wereld ettelijke gigabytes aan data-opslag bieden voor exact nul euro. Je krijgt er enkele moderne features bij, IMAP-ondersteuning als dit nodig is, enz. Wat krijg je in ruil voor je extreem dure Belgische abonnement? 50 MB en het correcte antwoord op de vraag: e-mails worden vanzelf gewist na zes maanden. Alsof ze er fier op zijn en het via deze wedstrijd nog eens in de verf willen zetten! De argumenten om de Belgische internetmarkt eens deftig open te breken zijn al talloos, maar de situatie lijkt nooit te zullen veranderen. Laat ons toch hopen...

Reacties geplaatst

ja ik zocht de link van die wedstrijd <niet meer te vinden op hun site en net vandaag was interessante dag !
24/12 16:15:01

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.