Reacties

14/08: ç#§$%à£!!!!!Dit was m'n vierde Dodentochtpoging en ik ben even ver geraakt als bij m'n eerste poging: dit keer lag de post van de Duvel op 38,20 km en hier werd ik opgebezemd. Het record blijft dus de 6x km (Merchtem) van 2003...
Ik had er nu weer een jaar extra training bij, en toch is m'n prestatie achteruit gegaan. Heel frustrerend! Je moet weten dat ik dus helemaal niet graag wandel, maar het toch elk jaar doe, enkel en alleen om de DoTo uit te wandelen.
M'n onderrug zat weer muurvast, ik was kotsmisselijk, en kreeg m'n benen echt niet meer vooruit. Aan de binnenkant van m'n twee voeten had ik een soort brandwonden.
Of ik volgend jaar weer meedoe valt nog af te wachten... Misschien wacht ik best een paar jaar tot m'n lichaam wat 'volwassener' geworden is, want het lijkt echt te moeilijk te zijn voor mij. Ondertussen weet ik echter alweer wat me te doen staat, want op maandag 22 en vrijdag 26 augustus moet ik een herexamen afleggen. 'k Zet het hier gewoon in m'n Dodentochtberichtje want het past eveneens perfect onder deze titel :)

Reacties geplaatst

Misschien moet je iemand zoeken om mee te gaan voor volgend jaar? Alleen is maar alleen he... Met twee is toch veel leuker?
15/08 20:20:11
We waren met z'n vieren :)
15/08 21:54:07
Hi Joris!

Jammer zeg!
Misschien moet je toch gaan trainen. De Kennedymars in Someren is een erg leuke tocht! Of de vierdaagse in Nijmegen?

Onze foto's en verslagen staan nu ook online!

Groetjes, PinkAngels
Debbie, Aefke en Sandra
17/08 15:02:53
"Misschien moet je toch gaan trainen."
Dat doe ik dus wel degelijk hoor: daarom net is het zo frustrerend dat ik nu na m'n vierde poging plots weer even ver gestrand ben als in m'n eerste jaar - zonder training.
'k zal eens op jullie site gaan kijken!
17/08 21:15:34
oefenen manneken,oefenen en oefenen,en ge zult er komen,in ieder geval proficiat voor de goede moed en het deelnemen.
Andre/Antalya(woon hier sinds 2000)
17/08 22:23:21
Hoi Joris,
Jammer dat het je weer niet lukte. Misschien is er iets mis met je trainingsschema. Probeer vanaf februari of maart maandelijks minstens één keer deel te nemen aan een 50 km tocht. Regelmaat is ook belangrijk, probeer minstens 1x per week te wandelen. Wedden dat het je dan wel lukt?
Groetjes,
Kathleen (lid van Yahoo doto groep)
29/08 14:57:00

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.