Reacties

24/08: Harry Potter en de fakkel met de groene vlammenDe 16-jarige Dennis Hoogeveen kon niet langer wachten op het zesde deel van Harry Potter en schreef daarom zelf maar een vervolg. Omdat het boek Harry Potter en de Fakkel met Groene Vlammen van Potter-uitgever De Harmonie niet in boekvorm mag verschijnen is het te lezen en te downloaden via internet.
Hij is meer dan een jaar met het 213 pagina's tellende boek bezig geweest en is van plan om binnenkort wťl met een origineel verhaal op de proppen te komen. Naar 't schijnt zou z'n eigen Harry Potterboek best goed te lezen zijn, dus z'n volgende schrijfsel zou wel eens succesvol kunnen worden, nu hij op korte tijd al een grote naambekendheid heeft verworden.


Reacties geplaatst

kei cool
27/05 10:57:24
Harry Potter is al jarenlang een wereldwijd bekend en geliefd fenomeen. De boeken en films van Harry Potter vliegen over de toonbank! Onlangs ging de film 'Harry Potter en de half-bloed prins' in premiŤre en brak direct diverse records.

Maastricht Moet Je Horen! praat met Hanneke Koene over het succes van de boeken en films rondom Harry Potter. Hanneke heeft haar eigen kinderboekwinkel, De Boekenwurm in de Mariastraat in Maastricht en is een grote Harry Potter fan.

Dit interview kun je beluisteren op http://www.maastrichtmoetje...

Je bent van harte welkom! :)
18/07 19:50:24

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.