Archives

27/03: vakantie!

De afgelopen week was echt afschuwelijk druk. En ik hŗŗt drukte. Het boeiendste aan de week waren ongetwijfeld mijn vier laatste rijlessen: sinds vrijdag mag ik in m'n eentje het land onveilig maken.
Morgen laat ik m'n gloednieuwe "L" echter al in de steek, want dan vlieg ik met m'n vriendin richting Turkije. Echt zomerweer is het daar nog niet, maar geef me m'n fotocamera mee, en ik verwacht echt niks meer dan dat. M'n nieuwe weblogje laat ik dus ook even achter, maar wanneer ik terugkom gooi ik gegarandeerd een fotoboekje online met m'n "best of" erin.
'k Had vorige week meer dan genoeg ideeŽn om wat tekstjes te schrijven over de actualiteit, (o.a. over het verbazingwekkend hoge aantal tienermeisjes dat toegeeft ooit geslagen te zijn geweest en het al even hoge percentage van meisjes die dit doodnormaal vinden (De Morgen), en over een knap artikel van De Standaard over groene windenergie van o.a. de succesvolle coŲperaties Ecopower en BeauVent.), maar ja...
Binnenkort ongetwijfeld meer daarover :)

17/03: slaapverwekkende vraag

... maar wel een goeie! Dominiek vraagt zicht af waarom hij alleen maar op z'n linkerzijde in slaap kan vallen. Bij mij is het net omgekeerd: ik moet eerst op m'n rechterzijde liggen of 't is om zeep...
Volgens een van de reacties onder z'n bericht zou het slapen op de rechterzijde trouwens niet zo goed zijn voor de slokdarm, o.w.v. terugvloeiend maagzuur. Daar heb ik in ieder geval nooit last van.
Hopelijk verschijnt er nog een reactie die wat meer uitleg geeft, want 'k vind het alvast een intrigerend onderwerp!

14/03: beleggerscompetitie.be

Een paar jaar geleden heb ik me ook aan zoiets gewaagd. Toen ben ik afgegaan als een gieter. Maar daar gaan we dit keer iets aan doen! De oefenweek is vandaag gestart, en vanaf volgende week begint het echte werk. Voorlopig heb ik jammer genoeg nog niemand gevonden om een uitdaging mee aan te gaan. :) Hopelijk hou ik op het einde eens iets over van m'n 100.000 euro fictief kapitaal...
Ondertussen zijn er al meer dan 13.000 deelnemers... Nog geÔnteresseerden??
beleggerscompetitie.be

update: Een dag later zijn ze al met 14.200 deelnemers! Over 't algemeen ziet het er nogal ingewikkeld uit, eerlijk gezegd. De overzichtelijkheid laat vaak te wensen over. Voor zij die het iets minder uitgebreid willen, kan ik alleen maar roeni.be aanraden! Voorlopig is het ook nog een testversie, maar 't is in ieder geval een leuk beursachtig spelletje.

13/03: 7 megapixel GSM

dpreview.com laat ons weten dat Samsung een GSM heeft voorgesteld met een ingebouwde fotocamera met een resolutie van maar liefst 7 megapixel. Daarnaast speelt het ding ook mp3'tjes af en kan het visitekaartjes lezen...
De laatste tijd regent het dergelijke nieuwtjes, maar ik begin stilletjes aan af te haken. Zit de wereld echt te wachten op al die toeters en bellen in een GSM? En wordt UMTS echt zo'n killerapp? 'k Vrees er toch een beetje voor... Volgens mij is er weer een nieuwe zeepbel in de maak, die ooit wel eens zal barsten. Of ben ik gewoon ouderwets?

10/03: Hier gaan we...

Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk is het gelukt. M'n weblog is helemaal bedrijfsklaar! Hoera!
Zoek alvast een bijpassend muziekje, kom af en toe eens een bezoekje brengen, en laat me gerust weten wat je ervan denkt.
Het startschot is gegeven en ik ben heel benieuwd wat de toekomst zal brengen. Hopelijk tot ziens!