Archives

27/03: vakantie!

De afgelopen week was echt afschuwelijk druk. En ik hŗŗt drukte. Het boeiendste aan de week waren ongetwijfeld mijn vier laatste rijlessen: sinds vrijdag mag ik in m'n eentje het land onveilig maken.
Morgen laat ik m'n gloednieuwe "L" echter al in de steek, want dan vlieg ik met m'n vriendin richting Turkije. Echt zomerweer is het daar nog niet, maar geef me m'n fotocamera mee, en ik verwacht echt niks meer dan dat. M'n nieuwe weblogje laat ik dus ook even achter, maar wanneer ik terugkom gooi ik gegarandeerd een fotoboekje online met m'n "best of" erin.
'k Had vorige week meer dan genoeg ideeŽn om wat tekstjes te schrijven over de actualiteit, (o.a. over het verbazingwekkend hoge aantal tienermeisjes dat toegeeft ooit geslagen te zijn geweest en het al even hoge percentage van meisjes die dit doodnormaal vinden (De Morgen), en over een knap artikel van De Standaard over groene windenergie van o.a. de succesvolle coŲperaties Ecopower en BeauVent.), maar ja...
Binnenkort ongetwijfeld meer daarover :)

17/03: slaapverwekkende vraag

... maar wel een goeie! Dominiek vraagt zicht af waarom hij alleen maar op z'n linkerzijde in slaap kan vallen. Bij mij is het net omgekeerd: ik moet eerst op m'n rechterzijde liggen of 't is om zeep...
Volgens een van de reacties onder z'n bericht zou het slapen op de rechterzijde trouwens niet zo goed zijn voor de slokdarm, o.w.v. terugvloeiend maagzuur. Daar heb ik in ieder geval nooit last van.
Hopelijk verschijnt er nog een reactie die wat meer uitleg geeft, want 'k vind het alvast een intrigerend onderwerp!