Archives

15/04: Hagrid?

Ik loop al een paar maanden rond met een vette knobbel op de achterkant van m'n rechterhiel. Gelukkig doet het geen pijn, behalve na lang wandelen. Maar dan echt wel lŗng wandelen. Het gevolg is dat ik na zo'n twee weken reeds merk dat de stof van m'n schoenen begint te verslijten op de plaats van die bol.
Vandaag ben ik eindelijk naar een specialist gegaan en het blijkt de ziekte van Haglund te zijn. 't Linkt vreselijk, maar in feite is het een teveel aan bot dat onder de aanhechting van m'n achillespees groeit. De oplossing is de achillespees even afkoppelen en daarna het bot afschrapen. In het slechtste geval moet ik een viertal weken in het gips: een tweetal weken zal ik er dan niet op mogen steunen. De knobbel is eigenlijk nog het minste, het probleem is dat ik niet echt weet wanneer ik het moet laten wegnemen... Waarschijnlijk eind augustus, dat komt me het beste uit.
Ow ja, en ik ben als de dood voor narcose, ook al wordt het slechts een dagopname...

09/04: voor mij een portie inspiratie aub

Zelf zit ik hier met zo'n blitse skin op m'n weblog, maar m'n eigen werk trekt jammer genoeg op heel wat minder. M'n tante heeft me gevraagd om haar site [reizenvanlaere.be] nog eens aan te passen en 'k zou er graag een nieuwe layout aan geven, maar 'k heb echt een acuut gebrek aan creativiteit. En eigenlijk ook aan de nodige programmeerkennis...