27/02: De Parelvissers

Zouden er veel kijkers geweest zijn voor de nieuwste dramaserie van de VRT? En hoeveel gaan er volgende week nog kijken? Ik had al gelezen dat Tom Lenaerts er vijf jaar mee bezig is geweest om het idee volledig uit te werken, dus ik verwachtte er dan ook heel veel van. Maar de eerste aflevering viel me toch wat tegen. De preview van de volgende aflevering heeft me toch kunnen overtuigen om nog een keer te kijken, maar normaal moest die eerste aflevering dat toch zelf kunnen.
Veel is er dan ook niet gebeurd in de pilot, terwijl je van zo'n smaakmaker toch meer zou verwachten? Ik hoop in ieder geval dat het nog de goeie kant opgaat. 'k Ben benieuwd!
Het is trouwens al mŗŗnden geleden dat ik nog echt met opzet naar de televisie heb gekeken. Vroeger kende ik alle afleveringen van The Simpsons uit het hoofd, keek ik al eens naar 't nieuws, volgde ik hier een daar een serie als 't me aanstond,... Maar tegenwoordig speelt het toestel alleen nog DVD'tjes. Het wil dus wel wat zeggen dat ik voor De Parelvissers nog eens kijkbuiskindje ben gaan spelen! :)