07/06: Bye bye Beursbijbel

'k Zit al lang verlekkerd op m'n eigen GPS-toestel voor in de wagen en vandaag was het eindelijk zo ver: na m'n werk in Brussel maakte ik een ommetje langs de Mediamarkt in de Nieuwstraat om een Garmin Nüvi 660 te gaan kopen. En daar zat ik dan op de trein met m'n kartonnen "blokje" in een grote rode tas naast m'n rugzak. Mezelf kennende wist ik dat ik me goed moest inprenten om deze rode zak ook mee te nemen bij het afstappen, want dat zit dus niet inbegrepen in m'n dagelijkse ritme. Maar inderdaad, in Sint-Niklaas stapte ik af mét mijn rugzak én de grote rode tas! Eenmaal thuisgekomen zag ik echter dat m'n krant en De Beursbijbel ondertussen alweer op weg waren richting Brussel... $%à#£&§!!!!!!
Gelukkig kostte het boek maar 5 euro, was het al voor drievierde uitgelezen, en trok het eigenlijk op niet veel. De prijs was dus helemaal terecht.
Morgen zit ik dus op de trein met alleen m'n rugzak, m'n krant en... Het Klimaatboek van Els Keytsman en Peter Tom Jones.
En tussen haakjes: vlak boven de Garmin hing de nieuwe TomTom XL One. De keuze was vrij snel gemaakt: je merkt toch wel dat Garmin al veel langer in de GPS-markt zit... Vooral het scherm gaf de doorslag: het is even groot, maar kwalitatief veel beter in de Nüvi, zeker qua helderheid.