Archives

14/08: Á#ß$%ŗ£!!!!!

Dit was m'n vierde Dodentochtpoging en ik ben even ver geraakt als bij m'n eerste poging: dit keer lag de post van de Duvel op 38,20 km en hier werd ik opgebezemd. Het record blijft dus de 6x km (Merchtem) van 2003...
Ik had er nu weer een jaar extra training bij, en toch is m'n prestatie achteruit gegaan. Heel frustrerend! Je moet weten dat ik dus helemaal niet graag wandel, maar het toch elk jaar doe, enkel en alleen om de DoTo uit te wandelen.
M'n onderrug zat weer muurvast, ik was kotsmisselijk, en kreeg m'n benen echt niet meer vooruit. Aan de binnenkant van m'n twee voeten had ik een soort brandwonden.
Of ik volgend jaar weer meedoe valt nog af te wachten... Misschien wacht ik best een paar jaar tot m'n lichaam wat 'volwassener' geworden is, want het lijkt echt te moeilijk te zijn voor mij. Ondertussen weet ik echter alweer wat me te doen staat, want op maandag 22 en vrijdag 26 augustus moet ik een herexamen afleggen. 'k Zet het hier gewoon in m'n Dodentochtberichtje want het past eveneens perfect onder deze titel :)

12/08: DoTo-kriebels

Nu begint het toch echt wel te kriebelen... Over tien uur zijn we net vertrokken in Bornem voor de 36e Dodentocht. Vanmorgen zag het weer er niet echt bemoedigend uit. Hier in Sint-Niklaas en ook over Bornem en omstreken viel de regen met bakken uit de lucht. Hier komen de herinneringen aan vorig jaar weer...
Aan iedereen die meewandelt, spieren komt masseren of blaren openprikken, aan iedereen die komt supporteren langs de weg of in de dorpjes onderweg, aan iedereen die ons van eten en drinken zal voorzien en aan zij die alles op poten hebben gezet:
VEEL PLEZIER VANAVOND, VANNACHT EN MORGEN!!
Vanaf vanavond om 23u komt in principe de tracking online op dodentocht.be. Mijn inschrijvingsnummer is 53, dan kan je me via internet, via sms, of via telefoon automatisch volgen. Hopelijk ga ik dus niet af als een gieter :)