23/08: Weblogknopjes en -spam

'k Heb vandaag enkele veranderingen aangebracht aan mijn weblog. Blijkbaar hou ik het webloggen tamelijk lang vol, dus dan kan ik er even goed maar mooi zorg voor dragen!
De laatste dagen werd ik weer overspoeld door ongewenste reclame in de commentaarveldjes onder enkele artikels. Ondanks het feit dat ik van in het begin al een plugin had geÔnstalleerd om spam zoveel mogelijk tegen te houden, liep het weer mis. Daarom zag ik me genoodzaakt om een captcha toe te voegen: spamrobots kunnen de tekens niet lezen, maar mensen wel. In principe zou m'n weblog dus gevrijwaard moeten blijven van spam! Als je geen zin hebt om telkens je naam in te vullen en een captcha op te lossen, die in dit geval trouwens niet hoofdlettergevoelig is, dan kan je je ook registreren op mijn weblog.
Daarnaast heb ik rechts onderaan ook enkele knopjes toegevoegd. Helemaal nutteloos, maar 'k vind ze wel leuk! Buiten het ene van twofifty.org, komen ze van deze site. Momenteel staan daar zo'n 3.738 weblog buttons online! Kan al tellen...