Reacties

01/02: En het licht was uit!'k Ben eens benieuwd of ze het ergens gevoeld hebben in een of andere distributiekast. Het uitschakelen leek me nog het minste, maar het quasi tegelijkertijd weer aanvuren van alle lampjes en toestellen zal toch wel ergens voor problemen gezorgd hebben? Ik ben altijd wel te vinden voor een beetje chaos :)
Ondertussen heb ik ook onderstaande e-mail gekregen en waarschijnlijk was ik niet de enige. Als je ook wil deelnemen, dan kan je Sara Vissers bereiken op Sara.Vissers @ soc.kuleuven.be.

Dag Joris,

Ik heb gezien dat je op je blog een bericht ivm met de actie "alle lichten uit" hebt geplaatst.
Momenteel zijn we (KUL, centrum voor democracy en citizenship) bezig met het onderzoeken van het internet als mobilisatie-instrument. Deze campagne is hier een heel mooi voorbeeld van. Ik zou dan ook graag trachten (in de mate van het mogelijke) het netwerk in kaart te brengen, te beginnen bij de verschillende blogs en fora. En daarom zou ik je graag een aantaal vraagjes willen stellen.
Hoe vaak (aantal uren) surf je gemiddeld per dag/week op het internet?
Op welke manier ben je in contact gekomen met het "alle lichten uit"-bericht (via e-mail, andere blog, forum, krant,...)? Heb je het bericht ook verder doorgestuurd via mail naar vrienden, kennissen,...?
Volg je nog andere blogs, fora? Bezoek je ook af en toe politiek gerelateerde websites (overheid, partijen, andere politieke organisaties,...)? Ben je, los van deze actie meer speciaal met het milieu begaan (heb je al aan andere acties deelgenomen, bewuste keuzes in energieverbruik, surfen naar bepaalde milieugerelateerde sites?
Indien je dit bericht hebt gekregen via email, zou het dan mogelijk zijn dit bericht naar mij te forwarden (inclusief het adres van de eerste verzender, opdat ik die kan contacteren en zo een netwerk in kaart brengen)?
Met deze info zou je ons al een heel eind verder opweg kunnen helpen!

Alvast heel erg bedankt!

Vriendelijke groeten,
SaraReacties geplaatst

Nog geen reacties

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.