Reacties

17/04: Het GeluidQ-Music laat vanaf morgen z'n bekendste spelletje weer beginnen: een nieuw geluid, § 2.500 -slechts als startbedrag- voor de persoon die het kan raden, en § 0,50 per verstuurde sms.
Volgens mij is het niet alleen aan de Nationale Loterij om zijn spelers bewust te maken van overmatig gokken... Maar als 'k een idee heb, zal 'k waarschijnlijk wel een gokje wagen. Nu ja, de eerste barriŤre is dus dat sms'en, want je moet exact de 100e zijn om op de ether te mogen vertellen wat je gok is. En misschien moet ik dan ook maar stoppen met die kritiek over het feit dat het 50 cent per poging kost, want in het wedstrijdreglement lees je o.a.:
- De deelnemers aan de wedstrijd zullen zich onthouden van negatieve publieke communicatie mbt de wedstrijd en de organisatoren.
- Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaarden de kandidaten het volledige wedstrijdreglement.

Lepe ventjes daar bij de VMMa!

update 27/05/2007: Momenteel is de zoekterm "Het Geluid" veruit de populairste zoekopdracht waarmee Googlers op m'n site terechtkomen. Misschien willen jullie wel effe laten weten wat jullie zouden gokken??

Reacties geplaatst

En ik zal zelf maar beginnen: toen ik het de allereerste keer hoorde, dacht ik aan een poster die in een buis wordt geschoven. Maar die gok was er al snel aan...
Ondertussen heb 'k het ook eens in goeie kwaliteit beluisterd via de website en ik blijf erbij dat het iets met een buis en een luchtverplaatsing te maken heeft, maar dan wel naar buiten toe. Iets wordt dus uit een koker getrokken, maar daarvoor hoor je eerst nog wat geklik. Zo kan je bv. een fietspomp eerst vastklikken op een ventiel en dan het ding dichtduwen, maar dat is het ook niet volgens mij. Maar met die klikjes moet je ťcht wel rekening houden... 'k Ben echt razend benieuwd! ('k Heb trouwens nog geen enkele keer een sms'je gestuurd en dat ben ik ook niet van plan...)
27/05 20:56:21
een pez-snoepjesdispenser!!
07/06 20:56:52
Ik gok een Dymo-labelwriter
18/07 12:20:24
verwisselen van lp in een dukebox
18/07 23:44:41
Ik heb zo'n vermoeden dat er ondertussen ook een Geluid in Nederland op de luisteraars werd losgelaten, want ik kan helemŗŗl niet volgen :)
22/07 11:48:44

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.