Reacties

14/05: Eyeworks zocht mij!Beste Joris,
ik werk voor het televisieproductiehuis Eyeworks.
Momenteel zijn we voor een televisieprogramma op zoek naar zeer intelligente mannen tussen 18 en 30 jaar.
Misschien behoor jij ook tot deze categorie?
Ik zou je graag wat meer uitleg hierover willen geven. Zou je eventueel je telefoonnummer kunnen doormailen, dan kan ik je persoonlijk uitleggen waar het om gaat.

Met vriendelijke groeten,
Vanessa Hick (vanessa.hick bij eyeworks.tv)

Ze had deze e-mail waarschijnlijk nog niet eens verzonden toen ik al aan het antwoorden was met mijn telefoonnummer... Voor een nieuw programma worden blijkbaar 9 duo's gezocht, bestaande uit een intelligente jongen en een dom meisje. Dat wordt ongetwijfeld weer kwaliteitstelevisie.
De uitleg bleef nogal vaag, maar het zou de bedoeling zijn om het meisje in een bepaald vakgebied, waarin de jongen specialist is, op te leiden. De opnames vinden plaats tussen eind juli en begin augustus. Wedden dat ze toch weer mensen vinden die tijd teveel hebben?
Als je je zou afvragen wat Eyeworks is: ze zijn o.a. de makers van De Pfaffs, Toast Kannibaal, Allez Allez Zimbabwe, Boer zoekt Vrouw, De Nieuwe Mama, Je Bent wat je Eet,...
Oh en ik lees hier net dat ze van plan zijn een nieuw seizoen van Beauty and the Nerd op te nemen. Miljaar, zou het dat geweest zijn?? Hmm, aan de telefoon klonk het toch net als iets anders... Ach ja...

Reacties geplaatst

Tough luck, pal, da's inderdaad voor beauty and the nerd :-)
21/05 14:13:05
Inderdaad, m'n euro viel gewoon nogal laat. Needless to say dat er al een paar mensen ferm in een deuk hebben gelegen :) Tot daar m'n jarenlang zorgvuldig opgebouwde, herziene, geoptimaliseerde en superhippe reputatie. Haha.
21/05 15:14:25
heeft eyeworks een buro in hasselt??
28/09 15:19:26

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.