Reacties

20/07: Onze buren, de RasmussenOei, 'k vond die titel al redelijk moeilijk om mee te beginnen. Als je Rasmussen heet, en je wil daar het meervoud van maken, schrijf je dan de Rasmussenen? Nu lijkt het alsof we een kolonie vogels naast ons hebben, maar het klinkt dan toch juister dan dat schijnbaar dubbele meervoud.
Right, 'k zal maar to the point komen: vandaag is m!n laatste dag vakantie in ItaliŽ: elk jaar, begin juli, trek ik met de familie naar het noorden van ItaliŽ. We verblijven dan in enkele houten huisjes op een camping in de Italiaanse Dolomieten. Elk jaar zit in het huisje naast het onze een Deens koppel: ze zitten de godganse dag onder een partytentje te kijken naar hun satelliet-tv. (De vrouw noemden we trouwens steevast de kanarievogel omdat ze altijd een knalgeel kleed aanhad, behalve dit jaar. De vergelijking met de vogels was dus toch nog niet helemŗŗl fout.)
Een paar dagen geleden hadden ze echter stevig doorgezakt en was de vader stomdronken. De reden was al snel gevonden: blijkbaar zaten we hier al elk jaar naast de ouders van de gevallen Tour-ster Michael Rasmussen! Vandaag is het feest uiteraard voorbij... Ze zitten echter nog steeds hier achter me onder hun witte tentje voor de televisie. Naar 't schijnt heeft de renner ook een eigen fietsenwinkel in Bardolino aan het nabije Gardameer. Dan heeft de stakkerd toch nog iets om van te leven...
(Maar voor de rest ben ik eerder een De Deckerfan en mag die hele dopingzooi helemaal opgeruimd worden en mogen de daders publiekelijk aan de schandpaal genageld worden. Ze bedriegen niet alleen de organisatie om zo hun sport-cv (en bankrekening) nog wat te kunnen aandikken, maar gaan ook met het vertrouwen van duizenden fans aan de haal, en vooral dat laatste is onvergeeflijk. Over het gedoe rond Kim Clijsters haar huwelijk ben ik dus ook helemaal niet te spreken, maar dit laatste helemaal tussen haakjes.)

Reacties geplaatst

Nog geen reacties

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.