Reacties

26/07: Dodentocht stevent af op recordaantal deelnemersVers van de pers:

De Dodentocht van Bornem, de jaarlijkse wandeltocht van 100 kilometer, lijkt dit jaar af te stevenen op een recordaantal deelnemers.

De voorinschrijvingen, die werden afgesloten op 15 juli, tellen al een kleine 6.000 deelnemers. "Onze ervaring leert ons dat het aantal voorinschrijvingen op de dag zelf verdubbeld wordt. Dat betekent dat we voor het eerst op meer dan 10.000 wandelaars zullen afklokken", zegt secretaris Harry De Ceulaerde.

De Dodentocht spreekt jaarlijks ongeveer 9.000 wandelaars tot de verbeelding. Niet elke deelnemer haalt maximum 24 uur na de start van de 100 kilometer lange wandeling de finish, maar dat blijkt de wandelaars niet af te schrikken.

Mij schrikt het ook helemaal niet af, ook al heb ik quasi geen training gehad dit jaar. 'k Heb enkele weken 7 op 7 gewerkt, ben op vakantie geweest,... Tijdens het schooljaar was het zoveel makkelijker om vrije tijd te vinden! Maar toch zal ik er bij zijn op 10 en 11 augustus! Sowieso voor de unieke sfeer, en toch met een klein beetje ambitie om de finish te halen.

Reacties geplaatst

Nog geen reacties

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.