Reacties

17/08: Eurobilltracker.eu, the meetingSinds enkele jaren heeft eurobilltracker.eu de gewoonte om jaarlijks een internationale meeting te organiseren voor alle leden van de site. De vorige jaren kon ik nooit deelnemen, omdat het telkens middenin m'n herexamens viel. Dit jaar kon het dus eindelijk wel, dus ik zit nu drie dagen in Berlijn! 'k Vond het niet echt de meest aantrekkelijke stad om naartoe te trekken, maar de eerste dag is al geweldig goed meegevallen. De typische beige- en bruingekleurde buurten van Berlijn kunnen me echter nog steeds niet bekoren. Twee jaar geleden ging de meeting door in Helsinki en dat sprak me al heel wat meer aan, maar ja... Het is toch al gezellig geweest tijdens de eerste dag. We hebben er net een barbecue opzitten en half beschonken met de metro de weg naar het hotel vinden was eigenlijk best wel leuk. Morgen gaan we nog bootje varen en genieten van het uitzicht vanuit de televisietoren. Zondag is er ook nog iets te doen, maar 'k weet niet of ik dan nog bij de groep blijf, dat zien we dan wel.
De enige tegenvaller: ik ben blijkbaar m'n tandenborstel en tandpasta vergeten... Volgens mij een van de meest gemaakte toeristenfouten die mij dus ook net is overkomen.
Oh en nog een leuke anecdote: ik ontmoet deze morgen de groep en een van de Vlamingen spreekt me aan om te vragen wie ik ben. Zijn eerste reactie: "ik ken je van enkele Disneylandfora!"... Tot daar mijn anonimiteit wat reputatie betreft... Daarna bleek nog dat hij werkt voor Luminus en dus ook klant is van SD WORX en zelfs van ons consultantsploegje voor HR Webworx! It's a small world after all... Nergens ben ik nog veilig!

Reacties geplaatst

Nog geen reacties

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.