Reacties

18/08: Amgen snoeit zwaarHet is niet echt de meest opvallende titel, en als je hem in een krant ziet staan zou je waarschijnlijk niet verderlezen, maar dit stond wel op de voorpagina van De Tijd van gisteren. In het artikel:

Het Amerikaanse biotechbedrijf Amgen gaat tot 2.600 banen schrappen in zijn onderzoeks- en productiedivisie. Het grootste biotechbedrijf ter wereld gaat dit en volgend jaar 1,9 miljard dollar minder investeren. De besparingen zijn een reactie op de tegenvallende omzetcijfers bij de geneesmiddelen Aranesp en Epogen, beide voor de behandeling van bloedarmoede.

Dus: het grootste biotechbedrijf ter wereld moet bezuinigen omdat het te weinig epo verkocht heeft! In deze tijd! Ha, dat maakt het artikel al ineens heel wat interessanter! Misschien moesten ze maar eens een wielerploeg beginnen sponsoren om hun verkoopscijfers terug op koers te krijgen (en hun producten IN de koers)! In BelgiŽ stelt het bedrijf 80 personen te werk en het is nog niet duidelijk of het voor hen ook gevolgen zal hebben. Dus, beste renners en andere sportievelingen: zorg ervoor dat zij hun job kunnen behouden! Jullie hebben de loodzware verantwoordelijkheid om deze 80 werkmensen van den dop te redden! Plaats dus vlug en bestellingske en weet dat jullie een goed werk gedaan hebben! Bedankt.

Reacties geplaatst

Nog geen reacties

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.