Reacties

30/08: Ik heb geld van Google!Sinds gisteren staat dit lijntje te blinken in de historiek van m'n bankrekening. Het heeft wel 29 maanden geduurd om de grens van $100 te halen, maar ondertussen is het natuurlijk ook wel wat drukker geworden op m'n weblog. 'k Heb dus eindelijk wat kosten kunnen recupereren dankzij Google Adsense, maar 't is natuurlijk wel peanuts: omgerekend zo'n §2,64 per maand. Daarnaast hoop ik ook dat de reclame niet al te veel in de weg staat en dat er ook wat zinnige advertenties verschijnen. 'k Heb in ieder geval geprobeerd om het zo onopvallend mogelijk te houden door het kleurenschema wat aan te passen aan m'n site.
Maar eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee hoe het er elke dag uitziet, want ikzelf heb zo'n plugin geÔnstalleerd die alle reclame blokkeert, dus ik zie het gewoon niet :) Maar toch, bedankt aan Google en alle klikkers!

Reacties geplaatst

Met deze post moet je oppassen... Volgens de Google-spelregels mag je "niet gaan oproepen om op de Google Ads op jouw website te klikken", maar ook een neutrale post over die Ads wordt soms door hen bestempeld als "reclame". Waardoor je op hun zwarte lijst komt te staan en nooit meer ads kunt plaatsen e.d.

Just a warning, Michel Vuijlsteke kan er ook van meespreken ;)
01/09 12:23:22
Ik ben wel degelijk op de hoogte van deze smerige spelregel, maar ik lap hem aan m'n laars. Een kennis heeft ook al z'n inkomsten in rook zien opgaan omdat er teveel ongeldige clicks zouden geregistreerd zijn op z'n sites. Tja, daartegen heb je geen verhaal. Anderzijds zag ik enkele maanden terug een foto van een kerel die zwaaide met z'n gigantische Google-cheque ter waarde van ettelijke duizenden dollars. Stond zelfs op digg.com...
Uiteindelijk weet je dus niet wat ze met je account gaan doen, dus dan ga ik ook niet supervoorzichtig zijn door m'n mond te houden.
03/09 10:58:11

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.