Reacties

09/06: De Racker wordt afgerekend!Luisteraars van Studio Brussel zullen deze naam misschien al kennen... Yves De Racker is een docent aan m'n hogeschool (KdG Groenplaats) en is plots razend populair geworden dankzij een "remix" met enkele van z'n "meest typerende" uitspraken erin. Als je wil weten wat ik met die uitspraken bedoel, dan klik je best even op voorgaande link...

Het verhaal begon op het forum kdgstudents.net, maar het is algauw uitgegroeid tot een heuse hype. Vandaag is het nummer voor de tweede dag op rij enkele keren gedraaid op Studio Brussel bij Peter Van De Veire. Ondertussen is er ook al een interview geweest met de maker van het nummer en heeft men geprobeerd om dhr. De Racker zelf op te bellen.

't Is nu echter tijd geworden om nog nťt dat ietsje meer te proberen en het nummer in De Afrekening te krijgen! Zet in dit invulformulier dus "De Racker Song" van "DJ Flyke" op nummer 1! Wat je op de andere plaatsen invult kan je zelf kiezen... Misschien nog eens hetzelfde? :)

Nog meer StuBru-fragmenten en meer uitleg i.v.m. het nummer kan je hier terugvinden.

De docent zelf kan er trouwens smakelijk mee lachen. Potverdomme! Haha.

Reacties geplaatst

waar kan ik een foto van hem zien ? ik heb die vroeger nog gehad voor wiskunde in de kgd.. maar kan hem niet goed meer voorstellen :)
16/06 12:48:33
Voor zover ik weet stond er in geen enkel krantenartikel (LN, NB, Std, GvA) een foto van hem. Ook op kdgstudents.net vond ik nog geen foto... Je kan het daar misschien eens gaan vragen?
16/06 22:48:27

Add comment

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.