Reacties

04/12: Topmodel HanneJa, ik heb dus elke aflevering van Topmodel gevolgd. Commentaar hierop is NIET toegelaten. :)
Maar nu vraag ik me toch echt wel af waarom die alien gewonnen heeft... Dit keer ging het eens niet om een cash cow-programma en hoefde het publiek niet telkens dure sms'jes te sturen om een favoriet te kiezen, dus misschien lag het daar wel aan. Het komt er dus op neer dat een nogal apart uitziend en veel te slank meisje gewonnen heeft. Haar grote ogen rollen bijna uit haar quasi-anorexia hoofd en terwijl ze tijdens de finale bekendmaking werd geprezen om de kracht die ze in zich zou hebben om te overleven in de harde modellenwereld, komt ze al pratend heel verlegen over met die vingerdikke West-Vlaamse laag dialect die over haar taal gesmeerd is.
Haar prijzenpakket bestaat uit een modellencontract van 25.000 euro, een campagne van L'Oréal en een covershoot voor Glam-it. Vooral die campagne voor L'Oréal vind ik vreemd, want ik verwacht eerder een "gezonde" uitstraling van een L'Oréalmodel. En geef nu toe, hoelang kan je overleven met een contract van 25.000 euro? Is dit eenmalig? Zal ze daarna écht gelanceerd worden als topmodel als de energie van dit programma is overgewaaid, of zal ze in een scenario van Idoolwinnaar belanden?
Michèle toch, waarom heb je de finale net niet gehaald??

Reacties geplaatst

Hey,

kwam toevallig op je site terecht... Ik vind Hanne wel een terechte winnares hoor, de meeste meisjes waren mager. Michèle zag er ook leuk uit, maar Hanne vond ik de sympathiekste. Het accent heeft me ook wel een beetje gestoord :) maar dat van de anderen in de finale nog meer.

En dan nu wachten op de mannelijke versie van de reeks :)?
22/01 23:08:51

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.