Reacties

20/06: iDTVVoor al wie geen regelmatige bezoeker van zdnet.be is, laat ik hier even de link achter naar het artikel van afgelopen donderdag over iDTV van Telenet Televisie.
Enerzijds bevat het een gewoon overzicht van wat (de overstap naar) iDTV precies zal gaan inhouden, maar ik raad het vooral aan o.w.v. de tonnen reacties die op het artikel zijn gekomen. Ikzelf ben een heel tevreden klant van Telenet en zal ook met plezier hun kwaliteiten in de verf zetten, en dat mogen de Belgacomfans ook doen. Maar de manier waarop is soms echt vreselijk... 't Is net hetzelfde geworden als de discussies over Mac OS/Windows/Linux/... om maar een bekend voorbeeld te noemen.
Is het nu zo moeilijk om je beweringen te staven met een paar feiten? Of om niet meteen mekaar in de haren te vliegen? Het doet me trouwens allemaal denken aan wat ik schreef ik een vorig berichtje: met een massa bereik je nooit vooruitgang, de conservativiteit neemt alleen toe: digitale televisie (van Belgacom of Telenet) is nu eenmaal de logische opvolger van de analoge televisie, en krijgt in de EU nog een extra duw in de rug. Maar het feit dat deze vooruitgang een kleine financiŽle bijdrage vraagt van de consument lokt soms hevigere reacties uit dan het binnenvallen in Irak.

Reacties geplaatst

geachte,

ik heb een "BelgacomTV" support siteje gemaakt

die kan je bezoeken op

http://www.idtvsupport.be

kan dit eventueel op uw website komen ?
16/02 09:43:43
Daar heb je net zelf voor gezorgd :)
Bij de links ga 'k het jammergenoeg niet zetten, sorry.
16/02 22:26:39

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.