Reacties

04/08: Mob WarsAl geruime tijd had ik een profiel op Facebook, maar veel viel er niet te lezen. Blijkbaar had ik me ooit een keer ingeschreven uit nieuwsgierigheid.
Vorige week ontdekte ik echter via een collega dat je allerlei (voor Facebook op maat gemaakte) applicaties kan toevoegen aan je profiel, en Mob Wars is er zo eentje van. Je hebt het op twee seconden beet, maar 't is echt wel leuk. In het begin dan toch, want na een tijdje geraak je er wel een beetje op uitgekeken.
De bedoeling is dat je als maffioso jobs uitvoert, andere mobsters aanvalt, geld verzamelt, wapens en vastgoed koopt,... en op die manier opklimt van level naar level. Helaas heb je niet alleen meer geld nodig om wapens of wagens e.d. te kunnen aankopen, maar ook vrienden die willen meespelen in je mob. Momenteel zijn we met z'n drieŽn, maar het zouden er vijf of idealiter vijftien of meer moeten zijn. Aiai... Nog een lange weg te gaan dus, want je kan enkel uitnodigingen opsturen naar je vrienden op Facebook en dan hangt het er nog vanaf wie zich effectief engageert voor Mob Wars. Vandaar dus deze reclame op m'n weblog, want 'k zou graag nog wat opklimmen in de familie. :) Het draait trouwens volledig op internet via een doodgewone website: je hoeft er dus niks voor te installeren.

Reacties geplaatst

ja kan ook op HELP klikken, dan naar FORUM gaan, en je daarin loggen. Dan ga je naar recruitment, en daar vind je dan een heleboel public ads, met allemaal mensen die willen dat je hen toevoegt aan je mob war gang ! Ik ben van 5 naar 250 gegaan in een maand tijd.
Good luck
07/11 11:45:41
Hey, ik heb ondertussen zowat 640 leden in mijn mob, je doet het zoals Betty beschrijft, en maak je geen zorgen, eens ze in je mob zitten kan je ze als vriend uit je facebook profiel verwijderen, ze blijven wťl in je mob.... handig hť ;-)
25/12 03:31:42

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.