Reacties

08/08: De 40e Dodentocht, 14-08-2009!Da's dus nog een weekje... Vandaag ben ik nog 22km gaan wandelen in en rond Puurs. Veel trainen heb ik niet gedaan, ongeveer vier of vijf wandelingen van nooit meer dan een goeie 20km, dus wat dat betreft zit ik al perfect op schema om de finish te halen :) In de jaren dat ik meer dan voldoende trainde (en nog genoeg vrije tijd had), lukte het me immers geen enkele keer.
Dit weekend was en is het de bekende Driedaagse van Puurs en die wil ik voor geen geld van de wereld missen. 't Is elk jaar in de week voor de Dodentocht en in dezelfde streek. Het ultieme voorgerecht voor de hoofdschotel van komende vrijdag en (hopelijk ook) zaterdag.
Tips en links over de DoTo vind je gegarandeerd ergens op m'n weblog, als je het zoekschermpje in de rechterhelft gebruikt. Zoek gewoon op Dodentocht en je vindt m'n brouwsels van de vorige jaren. Samengevat komt het hier op neer: eet en drink voldoende, ook als je nog geen honger voelt. Stap op je eigen tempo en draag enkel wat je gewoon bent te dragen. Geen nieuwe sokken of schoenen dus. En zorg dat je aankomt, hoe lang het ook duurt :) De conditie en attributen zijn ťťn ding, volhouden tot je tong tussen je veters draait, hoort er ook bij.
Bekijk je 't liever vanuit een volgwagen, of langs de kant, laat het ons dan weten via Facebook! De sportievelingen zelf kunnen in deze Facebookgroep terecht.
Tenslotte wens ik alle collega-wandelaars of -lopers heel veel succes! En zouden we dit jaar eindelijk over de kaap van 10.000 deelnemers gaan??

Reacties geplaatst

Nog geen reacties

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.