Reacties

21/10: Valid XHTML 1.0 StrictHelemaal onderaan op de voorpagina staat een link met als titel "XHTML 1.0 Strict". Wanneer je erop klikt ga je naar de validator van het World Wide Web Consortium (W3C). Deze validator heeft als doel het nalezen van je code op fouten die meestal geen zichtbare storingen opleveren, maar dat in principe wel kunnen doen. Dankzij de robuustheid van de meeste browsers merk je hier echter weinig of niks van. Tot enkele minuten geleden leverde deze validator me steevast een hoop fouten op, maar 'k heb dankzij wat hulp van het Nucleus-forum alles weten op te ruimen!
Met enige fierheid kan ik dus zeggen dat enige fouten in de weergave van mijn voorpagina volledig te wijten zijn aan de browser waarmee je deze pagina bekijkt! Want ik mag eindelijk uitpakken met valid XHTML 1.0 Strict code.
In principe moet ik ook in de oudere artikels nog fouten rechtzetten, maar zover reikt mijn motivatie echter niet. Ik beloof gewoon dat ik alle nieuwe artikels wťl naar behoren zal invoeren :)

Reacties geplaatst

Nog geen reacties

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.